Maar we komen er wel!

Bij Beatstad Radio gaat het nog niet helemaal zoals we dat graag willen. Maar we komen er wel! Beatstad Radio wil niet alleen plaatjes draaien maar ook een muzikantenzender zijn. Met bijvoorbeeld een plek waar muzikanten langs komen om hun nieuwe nummers te presenteren. Of muzikanten opzoeken op bijvoorbeeld een festival. Dat lukt allemaal nog niet zo. Maar komende vrijdag om 19.00 uur horen we wellicht of dat binnenkort allemaal weer kan.

Op dit moment wil het coronavirus nog niet dat muzikanten voor veel mensen optreden op de manier zoals dat pakweg anderhalf jaar geleden ging. Buiten gaat het wat makkelijker, bleek bijvoorbeeld op 8 augustus bij het Haags Beat Festival in het Zuiderparktheater. Maar het weer van die dag hè. De organisatie zal tijdens de optredens vast wel eens benauwd naar de lucht hebben gekeken. En heel erg hebben gehoopt om komende vrijdag te horen dat het zo niet meer hoeft.

Die plek waar we het eerder over hadden; die komt er wel. Daar heeft het coronavirus niks over te zeggen. De mensen van de techniek weten al wat ze daar allemaal gaan installeren. Dan kunnen de muzikanten langs komen om before a live audience hun nieuwe nummers te spelen. En tussendoor vertellen over wat ze allemaal van plan zijn. Of samenspelen met andere muzikanten die ze bijvoorbeeld alleen maar van Beatstad radio kennen. Dat kan allemaal zomaar op een muzikantenzender!

Nu we het daar toch over hebben: wie heeft in deze coronatijd zo goed en zo kwaad als het ging tòch muziek gemaakt? En wie heeft daar zo goed en zo kwaad als het ging tòch nog aardige opnames van gemaakt? Misschien een idee om ze naar beatstadradio@gmail.com te sturen; als het even kan in MP3-formaat. Zet er wel bij wat ze bij Beatstad Radio dan allemaal horen en wie er allemaal te horen zijn. Het maakt de kans dat het wordt uitgezonden alleen maar groter!

Beeld: Fringer Cat/Unsplash

print
Dit delen:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop