Haagse Popweek geeft Haagse muziek schwung

Van 16 tot en met 24 oktober zet de Haagse Popweek muziek van Haagse bodem een volle week in de schijnwerpers op allerlei locaties in Den Haag. Met optredens van dé Haagse artiesten van dit moment en opkomend en soms onontdekt talent.

Programma
Haagse Popweek bestaat uit negen dagen concerten en workshops; online èn offline, op verschillende locaties in het centrum van Den Haag. Zo kun je de hele week de nieuwste acts en plekken in Den Haag ontdekken, je schrijf- en homerecording skills opschroeven, nieuwe tracks pitchen en professioneel speeddaten met de crème de la crème van de Nederlandse muziekindustrie.

Workshops
Tijdens de workshops, georganiseerd door Popradar & Ready To Play, leer je hoe je rake lyrics schrijft, catchy nummers maakt en hoe je jouw slaapkamer-productie naar een hoger niveau kan tillen. De workshops zijn toegankelijk voor elk niveau en alle leeftijden.

Haagse Popprijzen
Vanaf begin oktober kan er gestemd worden op de genomineerden voor de Haagse Popprijzen in de categorieën Beste Initiatief, Beste Videoclip, Beste Release (EP/album) en de Music Support Award ter waarde van duizend euro voor de Haagse muzikale belofte van 2021. En de act die volgens de sector het afgelopen jaar de grootste stappen heeft gezet gaat met de Haagse Popprijs naar huis.

Meer informatie over het programma wordt de komende weken gepubliceerd via Facebook, Instagram en www.haagsepopweek.nl. Haagse Popweek wordt mede mogelijk gemaakt met hulp van Fonds 1818, De Popunie en Cultuur Schakel.

print
Dit delen:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop