De portemonnee

Wij van Beatstad Radio wilden het even hier over hebben: de portemonnee! In die van ons zit niet altijd genoeg om de rekeningen te betalen voor wat we echt nodig hebben om Beatstad Radio aan de gang te houden. En ja, dan doen we dus een beroep op bijvoorbeeld onze leden. En op luisteraars die zich telkens weer afvragen: wordt het zo langzaam aan geen tijd om me maar eens aan te melden als lid. Wij van Beatstad Radio vinden van wel.

Want lid worden van Beatstad Radio is zoveel meer dan alleen maar een formuliertje invullen en centjes overmaken en daarvoor eeuwige dankbaarheid genieten. En mettertijd ook nog een digitale nieuwsbrief ontvangen met daarin alles wat je wel eens zou willen weten over Beatstad Radio maar nooit durfde te vragen.

Wie eenmaal lid is en meer wil zijn dan een naam op een lijst kan bijvoorbeeld regelmatig z’n zeer gewaardeerde mening geven over de programma’s van Beatstad Radio. Of er iets aan ontbreekt, of dat er misschien iets bij moet. Een programma dat nog nergens anders te horen is geweest en radio voorgoed anders maakt.

Dan kan het zomaar gebeuren dat ze bij Beatstad Radio zeggen: ga het maar maken! Of dat ze vragen: schuif eens een keer aan en help ons op weg. Want dat kan je als lid zomaar gebeuren. Het maakt overigens niet uit of je Beatstad Radio steunt met een groot bedrag of met een meer bescheiden bijdrage. Iedereen telt mee!

Je moet maar eens naar de mogelijkheden kijken op https://www.beatstad-radio.nl/donaties/. Mogelijkheden te over om je financiële waardering voor Beatstad Radio kenbaar te maken. Wel waardering maar kan het er financieel niet af? Denk er eens over na om als vrijwilliger een helpende hand te reiken. Stellen we ook heel erg op prijs bij Beatstad Radio!

Beeld: Nathan Anderson/Unsplash

Dit delen:

Leave a Reply

Your email address will not be published.