De kerstdagen doorkomen met Beatstad Radio

Voor wie eraan herinnerd moet worden: over een week of wat is het weer kerstmis. De periode van het jaar waarin radiostations allemaal speciale liedjes en muziekjes draaien. Wij van Beatstad Radio gaan straks de eerste kerstdagen van ons station meemaken. En daarom willen we graag van onze luisteraars weten: stelt iemand het op prijs als we alvast eens wat muziek gaan uitzoeken voor een speciale kerstuitzending op https://www.beatstad-radio.nl? Of uitzendingen, als er heel veel om wordt gevraagd?

Dat is één. En twee: bij Beatstad Radio hebben we een nieuwe slagzin bedacht: voor, door en met muzikanten. We gaan er nog verder over nadenken, maar zoiets zal het wel worden. Misschien kunnen we het één met het ander combineren en kunnen we een speciale kerstuitzending maken met liedjes van muzikanten die naar Beatstad Radio luisteren. Of uitzendingen, als er heel veel om wordt gevraagd.

Het moet al raar lopen wil niemand ooit eens een goed geslaagd kerstnummer hebben gemaakt. Of een goed geslaagd kerstnummer van iemand anders hebben vertolkt. Want dat kan natuurlijk ook. Je hoeft het allemaal niet zelf te hebben verzonnen om het te mogen delen via Beatstad Radio.

Misschien moesten we het maar gewoon doen: wij van Beatstad Radio een speciale kerstuitzending maken. Of meer uitzendingen als er heel veel naar wordt gevraagd. En  muzikanten kerstnummers maken en delen via Beatstad Radio. Dan wordt het voor iedereen een hohoho, merry Christmas!

Laat wat van je horen via  https://www.beatstad-radio.nl.

 

Beeld: Annie Spratt/Unsplash

Dit delen:

Leave a Reply

Your email address will not be published.