Beatstad Radio zorgt voor gezelligheid

En wat als het met het coronavirus een beetje is gedaan en het leven weer een beetje lijkt op wat het is geweest. Voor die tijd maken we bij Beatstad Radio alvast plannen. Dat is de tijd dat bijvoorbeeld feestjes van de zaak weer kunnen. Waar Beatstad Radio dan voor de gezelligheid zorgt.

En het kan haast niet anders, of straks kunnen gezellige festivals ook weer. Van Beatstad Radio bijvoorbeeld of van een organisatie waarmee Beatstad Radio samenwerkt. Leuk om daar met een arrangement van Beatstad Radio naar toe te gaan. Helemaal verzorgd met lekker eten dat wordt bereid waar je bij staat en met drinken dat er goed bij past. En voor wie dat veiliger vindt, is er na de gezelligheid ook nog een taxi naar huis. Zodat het gezellig blijft!

Zo’n arrangement kan Beatstad Radio ook aanbieden voor een spetterend feest van de zaak. Met een optreden van een band of misschien een aantal artiesten en een DJ na om de nacht in te dansen. Het is maar net wat je wil en of het Beatstad Radio lukt om het onmogelijke op tijd mogelijk te maken.

Een idee om alvast eens bij Beatstad Radio te vragen wat er allemaal niet kan? Want daar zijn ze sneller klaar mee dan uitleggen wat er allemaal wel kan. beatstadradio@gmail.com.

Foto: Marcela Laskoski/Unsplash

print
Dit delen:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop